AutoRAI 2007 – It’s Showtime!

Morgen zal de AutoRAI 2007 van start gaan, een goede gelegenheid om foto’s te schieten…Alhoewel…Hoeveel mensen komen er wel niet op af? Voor diegenen die nog nooit geweest zijn, een kleine impressie: heeeeel veeel mensen die elke mogelijke auto willen zien die pas geleden is gereleased 🙂 Daarnaast bestaan er nog de collectors die bij elke stand wel een boekje/folder halen en deze proppen in de tas die eigenlijk al veels te vol zit 😉 En zo nog meer autogekken!

Beleef het ultieme autofeest!
Op AutoRAI 2007 valt dit jaar meer te beleven dan ooit! Voor het eerst is er voor een ander tijdstip gekozen, namelijk donderdag 29 maart tot en met maandag 9 april 2007, zodat de AutoRAI als eerste na de Autosalon in Genève al het autowereldnieuws kan brengen. U, als echte autofan, kunt zich te goed doen aan meer auto’s, meer nieuws en meer spektakel dan ooit tevoren! (quote: autorai.nl)

De laatste keer dat ik geweest ben was de 2005 editie, waar ik me kostelijk heb vermaakt met Marcel (@Marcel: remember the 2 Beer Affair 😉 ). Desondanks zal ik deze keer toch willen gaan, heb helemaal niets bijgehouden op autogebied, dus zal wel mn ogen uitkijken (en geheugenkaartjes tekort komen 😉 ).

Marcel & Andy @ AutoRAI 2005

Zaterdag 7 April staat tot nu toe genoteerd als datum dat ik aanwezig zal zijn . Mocht je me zien, spreek me gewoon even aan & dan zet ik je op de gevoelige plaat 😀 Na de AutoRAI zal ik, geheel vanzelfsprekend, een impressie geven in de vorm van een Gallery.

Wil je op de hoogte blijven? Abonneer jezelf dan op mn RSS feed.

Info

Website : AutoRAI.nl
Datum : 29 Maart t/m 9 April 2007
Locatie: RAI, Amsterdam
Impressie 2005 : Ducked.tk